Październik 2018
Biuro nieczynne

Informujemy, że w dniu 02.11.2018 biuro Fundacji we Wrocławiu będzie nieczynne.

Biuro nieczynne
Maj 2018
Nieczynne biuro we Wrocławiu

Informujemy, że w dniach 30.05-01.06.2018 biuro we Wrocławiu będzie nieczynne.

Nieczynne biuro we Wrocławiu
Kwiecień 2018
Biuro fundacji nieczynne na majówkę.

Informujemy, że  w dniach 30.04 – 06.05.2018 fundacja będzie nieczynna. Za utrudnienia przepraszamy.

Biuro fundacji nieczynne na majówkę.
Luty 2018
Projekt Twoja firma – Twój sukces

Projekt Twoja firma – Twój sukces rozpoczął się. Obecnie przygotowywane są dokumenty rekrutacyjne. Po akceptacji dokumentów przez urząd, dokumenty zostaną zamieszczone na stronie i zostanie ogłoszony termin rekrutacji do projektu. Planowany termin pierwszego naboru – marzec 2018. Wszystkie informację będą zamieszczane na naszej stronie internetowej w zakładce Twoja firma- Twój sukces. Prosimy więc o bieżące śledzenie strony internetowej. W razie pytań prosimy o kontakt z biurem projektu – 531-397-379. Wkrótce więcej informacji na temat projektu.

Projekt Twoja firma – Twój sukces
Październik 2017
godziny pracy biura

W dniach 30- 31.10.2017 fundacja będzie nieczynna. Za utrudnienia przepraszamy.

Sierpień 2017
godziny pracy biura

W związku trwającą kontrolą czwartek (17.08.2017) biuro we Wrocławiu przy ul.Bujwida34a będzie nieczynne. Natomiast w piątek biuro będzie czynne do 15.00.  Za utrudnienia przepraszamy.

godziny pracy biura przy ul.Bujwida 34a/4

Uwaga! W dniu 10 i 11.08.2017  biuro Fundacji we Wrocławiu przy ul. Bujwida 34a/4 czynne będzie od godziny 12.00., natomiast w dniu 14.08.2017 biuro będzie nieczynne. Za utrudnienia przepraszamy.

godziny pracy biura przy ul.Bujwida 34a/4
godziny otwarcia – biuro we Wrocławiu

Uwaga! W dniu 04.08.2017 (piątek) biuro Fundacji we Wrocławiu przy ul. Bujwida 34a/4 czynne będzie do godziny 16.00. Za utrudnienia przepraszamy.

godziny otwarcia – biuro we Wrocławiu
Lipiec 2017
Nowa tura dotacji dla młodych w ramach projektu Aktywizacja dla młodych

Informujemy, iż ruszyła II tura rekrutacji dla osób zainteresowanych dotacją na rozpoczęciem własnej działalności gospodarczej. Formularze rekrutacyjne można składać 31.07.2017 roku. Szczegóły na poszczególnych podstronach Projektu Aktywizacja dla młodych.

Nowa tura dotacji dla młodych w ramach projektu Aktywizacja dla młodych
godziny pracy biura we Wrocławiu

Dziś, tj. 21.07.2017 biuro fundacji we Wrocławiu będzie czynne do 13.00.

Kwiecień 2017
Termin składania biznesplanów – projekt „Własny biznes –praca i satysfakcja”

Fundacja Conceptus ogłasza, że do 28 kwietnia 2017 w ramach projektu „Własny biznes –praca i satysfakcja” będzie można składać Wioski o przyznanie środków finansowych na rozwój przedsiębiorczości, tzw. Biznesplany, które stanowią załącznik 6  do Regulaminu. Wnioski znajdują się na stronie projektu w zakładce do pobrania. Wnioski można składać osobiście lub za pośrednictwem kuriera lub poczty na adres biura projektu: ul. Bujwida 34 a/4, 50-368 Wrocław.  O zachowaniu terminu decyduje data wpływu do biura projektu!

Wnioski należy składać w dwóch egzemplarzach, w raz z wymaganymi  załącznikami. Szczegółowe informacje zostaną do Państwa przesłane mailem.

Termin składania biznesplanów – projekt „Własny biznes –praca i satysfakcja”
Grudzień 2016
Termin składania wniosków o przyznanie przedłużonego wsparcia pomostowego – w projekcie ,,Młodzi Zawodowi”.

Fundacja Conceptus informuje, iż termin składania wniosków o przyznanie przedłużonego wsparcia pomostowego rozpoczyna się 19 grudnia 2016 i trwa on do 23 grudnia 2016. Wnioski przyjmujemy w biurze projektu ,,Młodzi Zawodowi” w godzinach pracy biura (od 08:00 – 16:00).

Listopad 2016
Wydłużenie okresu przyjmowania formularzy rekrutacyjnych

Informujemy, że formularze rekrutacyjne do projektu „Własny biznes- praca i satysfakcja” będzie można składać do 18.11.2016r.

Wydłużenie okresu przyjmowania formularzy rekrutacyjnych
Październik 2016
Rekrutacjia do projektu „Własny biznes –praca i satysfakcja”

Uwaga! Wkrótce rusza pierwsza tura rekrutacji do projektu „Własny biznes –praca i satysfakcja”. (więcej…)

Rekrutacjia do projektu „Własny biznes –praca i satysfakcja”
Maj 2016
Rekrutacja do projektu „Aktywizacja dla młodych”

Uwaga! Rusza rekrutacja do projektu „Aktywizacja dla młodych”. (więcej…)

Rekrutacja do projektu „Aktywizacja dla młodych”
Kwiecień 2016
MŁODZI ZAWODOWI

UWAGA MŁODZI ZAWODOWI!!!

29.04.2016r. INFORMUJEMY!!!

Że zgodnie z założeniami projektu WSZYSCY Kandydaci zobowiązani są do wypełnienia formularza rekrutacyjnego – ZAŁACZNIK nr1. (więcej…)

MŁODZI ZAWODOWI
Projekt MŁODZI ZAWODOWI rozpoczął się!

Niebawem na stronie pojawią się informacje dotyczące okresów rekrutacyjnych oraz zostaną zamieszczone formularze rekrutacyjne wraz z Regulaminem projektu. (więcej…)

Projekt MŁODZI ZAWODOWI rozpoczął się!